نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد
عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد
ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد
چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد
ابوریحان محمد بن احمد بیرونی (زادهٔ ۱۴ شهریور ۳۵۲، کاث، خوارزم - درگذشتهٔ ۲۲ آذر ۴۲۷، غزنین)، دانشمند بزرگ و ریاضیدان، ستارهشناس، تقویمشناس، انسانشناس، هندشناس و تاریخنگار ایرانی[۲] [۳] [۴] [۵] سده چهارم و پنجم هجری است و بعضی از پژوهندگان او را از بزرگترین فیلسوفان مشرقزمین میدانند. همینطور او را پدر علم انسانشناسی و هندشناسی میدانند. [۶]
ادامه مطلب ...
ابو جعفر محمد بن محمد بن حسن طوسی (زادهٔ ۵۸۰ خورشیدی در توس - درگذشتهٔ ۱۱ تیر ۶۵۳ خورشیدی در کاظمین؛ ۵۹۸ - ۱۸ ذیالحجه ۶۷۲ قمری) ملقب به خواجه نصیر طوسی یا خواجه نصیرالدین طوسی، فیلسوف، متکلم، فقیه، دانشمند، ریاضیدان و سیاستمدار ایرانی[۱][۲][۳][۴][۵][۶][۷] شیعه سده هفتم است. کنیهاش «ابوجعفر» و به القابی چون «نصرالدین»، «محقق طوسی»، «استاد البشر» و «خواجه» شهرت دارد.[۸]
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) یک سیستم اطلاع رسانی علمی است که در صدد تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر می باشد. ایران با تولید ISC، بعد از ایالات متحده که 60 سال در مطالعات استنادی تجربه دارد و نیز بعد از کشور هلند، سومین نظام استنادی جهان را بنیانگذاری کرده است.
ادامه مطلب ...مؤسسهٔ اطلاعات علمی یا ISI (به انگلیسی: Institute for Scientific Information) موسسهای با تمرکز بر علمسنجی و انتشارات علمی است که در سال ۱۹۶۰ توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد.
ادامه مطلب ...اگر میخواهید زبان انگلیسی (و هر زبان دیگری را) به شکل حرفه ای و صحیح فرا بگیرید این هفت قانون یادگیری زبان را به خاطر داشته باشید و بر اساس آن عمل کنید:
برگرفته از:
(اتحادیه انجمن های علمی معلمان ریاضی ایران)
با توجه به قابلیت گوشی همراه خود می توانید یکی از دو فرمت 3gp یا mp4 را دانلود و در موبایل خود استفاده کنید.
ادامه مطلب ...